Tarih: 07.02.2018 19:39
Ankara- Haymana karayolunun asfalt çalışması tamamen bitti

Ankara- Haymana karayolunda sona gelindi. Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’un göreve geldiğinde öncelikle önem verdiği ve devreye girerek bürokratik engellerini kaldırmasıyla yapımına başlanan Ankara Haymana karayolunun asfalt çalışmaları tamamen bitti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin büyük bir özveriyle çalışarak tamamladığı yol, asfalt çalışmalarının bitmesinin ardından çizgilerinin tamamlanmasıyla hizmete açılacak.

AK Parti Haymana İlçe Başkanı Rüstem Kandemir, Haymana Belediye Başkan Yardımcısı Talip Kapıcı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Fen İşleri Şefi Turgut Keleş ile yolda incelemelerde bulunan Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, “Haymana’mızın uzun süredir beklediği ve göreve gelmemizle birlikte çalışmaları hızlanan yolumuzun bugün asfalt çalışmaları tamamen bitmiş bulunuyor. Çok güzel bir yol oldu. Başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Tuna ve Büyükşehir Belediyesi Haymana Fen İşleri şefliği olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum.” diye konuştu.