Tarih: 23.12.2016 18:32
Başkan Turgut’tan Askerlerimize Taziye Ziyareti

Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Belediye Başkan Yardımcıları, Mehmet ÖZTAŞ, Bekir GÜÇBEY, Talip KAPICI, Belediye Meclis Üyeleri İrfan KUTSAL, İsmail CAN ve Mehmet YILDIRIM ile Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında bu hafta şehit olan askerlerimiz için Haymana İlçe Jandarma Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Ülkemizin çok zor bir coğrafyada bulunduğunu ifade eden Başkan TURGUT “İçerde ve dışarıda, FETÖ, PKK, DAEŞ onlarca düşmanla uğraşıyoruz. Ama 15 Temmuz’da gördüğümüz gibi bu millet bir arada ve dik durduğunda üstesinden gelemeyeceği bir şey yok. Yeter ki birliğimiz bozulmasın. Askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkürlerini sunan Haymana İlçe Jandarma Komutanı Ömer SEYHAN kendileri orada olamasa bile kalplerinin ve dualarının oradaki komutanları, devre arkadaşları ve Mehmetçikle olduğunu ifade etti.