Tarih: 20.12.2018 16:03
Başkan Turgut’tan Vali Şahin’e “Hayırlı Olsun” ziyareti

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut Ankara Valiliğine atanan Vasip Şahin’e “Hayırlı Olsun.” ziyaretinde bulundu. Ankara Valiliği’nde gerçekleşen ziyarette diğer ilçe belediye başkanları da yer aldı.

Görüşmede Haymana’nın Kurtuluş Savaşı’ndaki rolü ve öneminden bahseden Başkan Turgut, Tarihi Milli Park çalışmaları ve Haymana Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen “Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana Uluslararası Sempozyumu” hakkında bilgi verdi.

Başkan Turgut, Vali Şahin’e sempozyum kitaplarından oluşan bir set ve yöresel ürünlerden hediye etti.

Görüşmeden sonra açıklama yapan Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Sayın Valimizi Kızılcahamam Kaymakamlığından tanıyoruz. İstanbul Valiliği sırasında, katıldığımız EMİTT fuarında kendisiyle görüşme ve Haymanamızı tanıtma fırsatımız oldu. Kaplıca Suyumuzu tanıtma ve geliştirme projemizi ilgiyle dinlemişti. Sayın Valimizle Ankara’da birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyor, kendisine başarılar diliyorum.” dedi.