CİMCİME MEYDANI RENKLENDİ

Cimcime Meydanı renklendi
Yazdır / Tarih: 2020-10-21

Haymana Belediyesi altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Cimcime Meydanı’nda yapılan çevre düzenlemesi sonunda meydan yepyeni renkli bi çehreye kavuştu.

Renkli ve desenli özel tasarım asfalt kullanıldı

İki kat asfaltın atıldığı meydanda atılan ikinci kat asfaltta Tip 3 denilen ince ve özel bir asfalt kullanıldı. Renkli ve desenli olarak dizayn edilen asfaltın serimi için İstanbul’dan özel bir ekip geldi. Asfalt üzerinde “Haymana Belediyesi”, “Son Kale Haymana” ve “Suyun Şifaya Dönüştüğü Yer” logoları da yer aldı.

Turgut “ Cimcime Meydanı şık bir görünüm kazandı”

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Cimcime Meydanı, Merkez Park ve çevre sokakları kapsayan yaklaşık 5000 metrekarelik bir alanda çevre düzenlemesi çalışması gerçekleştirdik. Özel tasarım, renkli ve desenli bir asfalt oldu. Yine bu asfalt için İstanbul’dan özel bir ekip geldi. Cimcime Meydanımız turistik bir ilçeye yakışır şık bir görünüm kazandı. Haymana’mıza hayırlı olsun.” dedi.