BAŞKAN TURGUT ÖĞRENCİLERE MASKE SINIFLARA DEZENFEKTAN DAĞITTI

Başkan Turgut öğrencilere maske sınıflara dezenfektan dağıttı
Yazdır / Tarih: 2020-10-15

Haymana Belediyesi ekipleri, yüz yüze eğitim kapsamının genişletilmesiyle okula başlayan öğrenciler için okulları ve bahçelerini dezenfekte etti. Başkan Turgut da dezenfektan ve maske dağıttı.

Eğitim- öğretimin yapılmadığı Çarşamba günü okulları dolaşan ekipler öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için sınıfları, ortak kullanım alanlarını, koridorlar ve lavabolar gibi öğrencilerin temas edebileceği noktaları tek tek dezenfekte etti.

12 Eylül ilkokulunu ziyaret eden Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut sınıflara dezenfektan öğrencilere ise maske dağıtıp, başarılar diledi.

Turgut “Öğrencilerimizin steril bir ortamda eğitim alması önceliğimiz”

Korona virüs sürecinde öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini endişe etmeden ve sağlıklı koşullarda yürütmeleri için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Turgut “Haymanadaki okullarımız yeni eğitim öğretim dönemi için dezenfekte edildi. Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla ve gerekli kişisel önlemlerini de alarak, okullarındaki derslere katılabilirler. Eğitim öğretime başlayan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.