UZMAN DİYETİSYENDEN HANIMLARA SAĞLIK TÜYOLARI

Uzman diyetisyenden hanımlara sağlık tüyoları
Yazdır / Tarih: 2020-10-15

Haymana Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen seminer yoğun ilgi gördü

Haymana Belediyesi’nin bayanlara yönelik açtığı sosyal faaliyet ve sağlıklı yaşam kursları Kapalı Spor Salonu’nda devam ediyor. Hem kursu desteklemek hem de hanımların bilinçli bir şekilde spor yapmasını sağlamak amacıyla uzman diyetisyenin katıldığı bir seminer düzenlendi.

Hanımların yoğun ilgi gösterdiği seminerde uzman diyetisyen; spor öncesi ve sonrasında nasıl beslenilmesi gerektiği ve günlük öğünler hakkında temel bilgiler gibi sağlıklı beslenme konusunda bilgiler ve tüyolar verdi. Sağlıklı kilo vermenin önemine değinen uzman diyetisyen, hanımlara kilo kontrolü için gerekirse hastaneye gitmelerini önerdi.

Turgut “ Bu tarz etkinlikleri sürdürmeyi hedefliyoruz.”

Gerek açılan kursun gerekse düzenlenen seminerin gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirten Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Bu kursları açarken özellikle ev hanımlarımıza hem sosyalleşebilecekleri bir alternatif sunma hem de sağlıklı bir şekilde spor yapma imkânı sağlamayı amaçladık. Bu kapsamda da uzman diyetisyen tarafından hanımlara yönelik bir seminer düzenledik. Gördüğü ilgiden memnunuz bu tarz etkinlikleri imkanlar dahilinde sürdürmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Seminer, soru cevap kısmının ardından sona erdi.