CİMCİME MEYDANI ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Cimcime Meydanı çevre düzenlemesi çalışmaları başladı
Yazdır / Tarih: 2020-10-07

Haymana Belediyesi altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Cimcime Meydanı’nda da çalışmalara başlandı. Meydandaki bordür taşları kaldırıldı. Cimcime Sultan Meydanı, Merkez Parkı ve meydanın çevresindeki sokakların asfalt çalışmasının 1. katı tamamlandı. Cuma günü itibariyle 2. Kat asfalt çalışmasına başlanacak.

Renkli ve desenli özel tasarım asfalt kullanılacak

Asfaltın 2. katında Tip 3 denilen ince ve özel bir asfalt kullanılacak. Renkli ve desenli olarak dizayn edilen asfaltın serimi için İstanbul’dan özel bir ekip gelecek.

Turgut “ Cimcime Meydanı şık bir görünüm kazanacak”

AK Parti Haymana İlçe Başkanı İsmail Can ile 1. kat asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Cimcime Meydanı, Merkez Park ve çevre sokakları kapsayan yaklaşık 5000 metrekarelik bir alanda çalışmalara başladık. Bugün de asfaltımızın 1. Katını attık. Cuma günü 2. Kat çalışmasına geçilecek. Özel tasarım, renkli ve desenli bir asfalt olacak. Yine bu asfalt için İstanbul’dan özel bir ekip gelecek. Bittiğinde Cimcime Meydanımız turistik bir ilçeye yakışır şık bir görünüm kazanacak. Haymana’mıza hayırlı olsun.” dedi.