GENÇLİK MERKEZİ VE SPOR TESİSLERİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Gençlik merkezi ve spor tesisleri için imzalar atıldı
Yazdır / Tarih: 2020-09-18

Haymana’da yapılacak, Gençlik Merkezi, sentetik antrenman sahası ve 12 mahalleye basketbol alanları için Spor Toto Genel Müdürlüğü ile ön protokol imzalandı

Bu dönem öncelikli olarak gençlere yönelik projelere imza atmayı planlayan Haymana Belediyesi bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Haziran ayında AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan ile beraber, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Bakan Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Turgut, Gençlik merkezi, antrenman sahası ve 12 mahalleye basketbol alanı yapılması taleplerini iletmiş ve Kasapoğlu’ndan olumlu yanıt almıştı.

Bu hafta ise Spor Toto Teşkilatı Genel Müdürlüğü ile yapılan ön protokolün imzaları atılarak tesislerin yapımı için önemli bir eşik aşıldı. Görüşmede Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’in yanı sıra Haymana Kaymakamı Muhammed Gürbüz de yer aldı.

Başkan Turgut “Her şey gençlerimiz için”

Bu dönem önceliklerinin gençlere yönelik çalışmalar olduğunu ifade eden Başkan Turgut “Bu kapsamda çalışmalarımız sürüyor. Belediyemiz bünyesinde Spor Müdürlüğümüzü kurduk. Ve 5 branşta ücretsiz kurslarımızı açtık. Şimdi ise tesis anlamında önemli bir projeye imza attık.  Gençlik Merkezi bizim seçim vaatlerimizdendi. Gerçekleşeceği için mutluyuz. Bunun yanı sıra 1 adet sentetik antrenman sahası ve 12 mahallemizde basketbol alanları da yapılacak. Gençlerimize yönelik böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Haymanamıza hayırlı olsun. Bu dönem önceliğimiz gençlerimizin ihtiyaçları demiştik bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Milletvekilimiz Sayın Hacı Turan’a ve Spor Toto Teşkilat Müdürü Sayın Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ediyorum.” dedi.