YÜKSEKOKUL İÇİN HALK EĞİTİM FORMÜLÜ

Yüksekokul için Halk Eğitim Formülü
Yazdır / Tarih: 2020-09-18

Kaymakam Muhammed Gürbüz, Belediye Başkanı Özdemir Turgut,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Yılmaz’dan oluşan bir heyet Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Necdet Ünüvar’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ankara Üniversite Haymana Meslek Yüksekokulu da gündeme geldi. Başkan Turgut hâlihazırda 2 bölümle hizmet veren okulun bölüm sayılarının arttırılması talebinde bulundu.

Turgut “Halk Eğitim Merkezi Binasını Yüksekokula tahsis etmeyi düşünüyoruz.”

Göreve geldiklerinden beri Yüksekokuldaki bölüm sayısının arttırılması noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Turgut konuyu Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Necdet Ünüvar’a yaptıkları Hayırlı olsun ziyaretinde tekrar gündeme getirdiklerini belirterek “Yüksekokulumuz şu an 2 bölümle eğitim veriyor. Bunun arttırılmasını istiyoruz. Şu an eğitim verilen binanın fiziki yetersizliği nedeniyle yeni bölümlerin açılmasında sıkıntı yaşıyoruz. Bu noktada sorunu çözmek için gerekirse yeni yapılan Halk Eğitim Merkezi binamızı tahsis etmeye hazırız. Halk Eğitimin binası fiziki olarak yüksekokulun ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak hatta belki fakülte binası olarak bile kullanılabilecek durumda. Sayın Rektör talebimize olumlu yaklaştı. İnşallah daha fazla bölüm kazandıracağız. “ diye konuştu.