HAYMANA BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Haymana Belediyesinden Eğitime Tam Destek
Yazdır / Tarih: 2021-02-19

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle online verilen eğitime anlamlı bir destek de Haymana Belediyesi’nden geldi.

İhtiyaç sahibi öğrenciler için aldığı 100 adet tableti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim eden Haymana Belediyesi, pandemi döneminde gerçekleştirdiği sosyal yardım ve desteklere eğitim alanında da devam etti.

Turgut “Öğrenciler! Destek Bizden Başarı Sizden”

Tabletlerin tesliminde açıklamalarda bulunan Başkan Turgut, Belediye olarak geleceğimizin teminatı çocukların ve eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını belirterek; “Bilindiği gibi pandemi nedeniyle yüz yüze eğitim yerine uzun süre online eğitim verildi, bunun için de çocuklarımız tablete ihtiyaç duydular. Tableti olmadığı için derslerini takip edemeyen öğrencilerimize bir nebze destek olsun diye biz de 100 adet tablet alıp bunu, bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Diğer kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum ve hayırseverlerimizin de destekleriyle Haymanamız’da, tableti olmadığı için eğitimden geri kalan bir tek öğrenci bırakılmayacağını umuyorum. Eğitime, bugüne kadar elimizden gelen her türlü desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Öğrenciler! Destek bizden başarı sizden.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya da destekleri için Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’a teşekkür ederek “Tabletlerimiz Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan listeye göre ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilecek.” dedi.