ÖMER ÖZKAN PARKI YENİLENİYOR

Ömer Özkan Parkı Yenileniyor
Yazdır / Tarih: 2021-02-25

Haymana Belediyesi ilçe merkezinde yer alan Ömer Özkan Parkını yeniliyor.

Haymana Belediyesi, vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan Ömer Özkan Parkı’nın yenilenmesi için çalışmalara başladı.

Yeni Bir Çehre Kazandırılacak

İlk etapta duvarları yenilenecek parkta peyzaj çalışması yapılacak. Ayrıca, vatandaşların ve misafirlerin faydalanması için yeni bir kafeterya da inşa edilecek. Bunun yanı sıra Haymana’nın tanıtılmasına ve ilçe ekonomisine katkı sağlaması amacıyla hediyelik eşya dükkânı da yine parka kazandırılacak.

Parkın yenilenme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanıp bahar aylarında hizmete açılması planlanıyor.

Turgut “ Turistik bir ilçeye yakışır bir park olacak”

Ömer Özkan Parkının ilçenin önemli parklarından biri olduğunu ifade eden Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Cimcime Meydanı ve merkez parkta yaptığımız düzenleme çalışmalarının ardından sıra ilçemizin bir başka önemli parkı, Ömer Özkan Parkı’na geldi. Burayı da hem turistik bir ilçeye hem de yaptığı başarılı çalışmalarla tüm dünyada tanınan Haymana’mızın gururu Prof. Dr. Ömer Özkan’ın ismine yakışır şekilde yenileyip, vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.