HAYMANA BELEDİYESİ'NDEN 8 MART ARMAĞANI

Haymana Belediyesi'nden 8 Mart Armağanı
Yazdır / Tarih: 2021-03-09

Başkan Turgut ve eşi Sema Turgut Haymanalı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Turgut çiftine; AK Parti Haymana İlçe Başkanı İsmail Can, eşi Keriman Can ve AK Parti Haymana Kadın Kolları Başkanı Ayten Bağcı da eşlik etti.

Başkan Turgut, Kadınların Görüş ve Taleplerini Dinledi

İlk olarak belediye personeliyle meclis toplantı odasında bir araya gelen Başkan Turgut ve beraberindekiler, kadın personellerin taleplerini ve görüşlerini dinleyip istişarelerde bulundu. Belediye olarak bugüne kadar kadınlara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Turgut bundan sonra yapılacak projeleri de anlattı.

Eğitim ve Sağlık Camiası Unutulmadı

Belediye’nin ardından İstiklal İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Turgut, Kadınlar Gününü kutladığı okul müdürü ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu. Bugüne kadar imkânlar dâhilinde Haymana eğitimine ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade eden Turgut bundan sonra da ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

İstiklal İlkokulu’nun ardından Haymana Devlet Hastanesinde sağlık personelini ziyaret eden Başkan Turgut, sağlık personelinin hem Kadınlar Gününü kutladı hem de Covid-19 pandemi sürecindeki özverili çalışmaları için bir kez daha teşekkür etti.  Son olarak Merkez Kaplıcayı ziyaret eden Başkan Turgut ve beraberindekiler Jeotermal personelinin Kadınlar Günü’nü kutladı.

Turgut “Kadına Şiddete hayır”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bazı açıklamalarda bulunan ve Samsun’da yaşanan kadına şiddet olayını kınayan Başkan Turgut “Kadınlara yönelik her türlü şiddet olayını kınıyor, kamu vicdanında yargılanan bu kişilerin adalet önünde hak ettiği cezayı alacaklarına inanıyorum. Ne yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve eşi Sema Turgut ziyaret ettikleri kadınlara Haymana Belediyesi tarafından hazırlanan karanfilleri ve şalları armağan etti.

Günün bir diğer etkinliğinde de Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Haymanalı kadın esnafları ziyaret ederek, Başkan Turgut'un selamını iletip, Kadınlar Günü’nü kutladı.