PARK YASAĞI VE ÜCRETSİZ OTOPARK UYGULAMASI BAŞLIYOR

Park Yasağı ve Ücretsiz Otopark Uygulaması Başlıyor
Yazdır / Tarih: 2021-03-18

Haymana Belediyesi tarafından ilçe trafiğini rahatlatacak yeni bir düzenleme yapıldı. Düzenlemeyle birlikte Kültür Merkezindeki kapalı otopark ücretsiz olarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Yapılan düzenlemeye göre ilçe merkezindeki bazı caddelerde tek yön uygulamasına geçildi. Bazı noktalarda ise park yasağı kararı alındı.

Buna göre; Polatlı Caddesi (Topçular Sokağı kesişimine kadar), Cumhuriyet Caddesi, Nasuhibey Caddesi, Karahoca Caddesi (Mektep Sokak kesişimine kadar ) cami ve sokakta çift taraflı park yasağı getirildi.

Haymana Belediyesi, park yasağından dolayı vatandaşların ve esnafın mağduriyet yaşamaması için Kültür merkezi’nin altındaki kapalı otoparkı ücretsiz kullanıma açtı.

Ömer Özkan Meydanı ile  Karahoca Caddesi üzerinde kalan Cumhuriyet Caddesi  üzerindeki çay bahçesi duvarından başlayarak orta kısma kadar kalan bölge  boyunca park etmek serbest olacak.

Tek Yön- Çift Yön Uygulamasına geçildi

Park yasağı uygulamasının yanı sıra bazı caddelerde de tek yön- çift yön uygulamasına geçildi. Buna göre; Polatlı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi -  Merkez Çay Bahçesi aralığı, Karahoca Caddesi ve Cami Sokak çift yön olarak ayarlandı.

Nasuhibey  Caddesi, Cumhuriyet Caddesi (Ömer Özkan Meydanı ile Karahoca Caddesi kesişimi olarak) tek yön olarak kullanılacak.

Cumhuriyet Caddesi, Nasuhibey Caddesi ve Cami Sokak üzerinde bulunan işletmeler için yük nakliyesi (yük indirme - yükleme)  09.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılmama kararı alındı.