BİNBAŞI HÜSEYİN AVNİ ALPARSLAN ŞEHİTLİĞİ TEMEL ATMA TÖRENİ

Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Şehitliği Temel Atma Töreni
Yazdır / Tarih: 2021-03-20

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 100. Yılı Etkinliklerine Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İçin Yapılacak Şehitliğin Temel Atma Töreniyle Başlıyoruz.
Giresunlu Dostlarımızla Ortak Düzenleyeceğimiz Programa Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir.

Özdemir TURGUT

Sakarya Zaferi'nin 100.Yılı Haymana İlk Programı
(Haymana Belediyesi ile Giresunlular Ortak Programı)

23 Mart 2021 Salı günü