BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Belediyeden Öğrencilere Kitap Desteği
Yazdır / Tarih: 2021-03-23

Haymana Belediyesi Temel Yeterlilik ve Lisans Yerleştirme Sınavlarına girecek ortaokul ve lise öğrencileri için hazırlattığı test kitaplarını dağıttı.

Eğitime ve öğrencilere her fırsatta destek olan Haymana Belediyesi sınavlara hazırlanan öğrencilerin faydalanması için test kitabı hazırlattı.

Hazırlanan kitapların bir kısmını Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Enver Yurtdaş, Mangaldağ Ortaokulu ve Nuri Bektaş Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilere dağıttı.

Turgut “Başarınızda küçücük bir katkımızın olması bizi mutlu eder.”

Haymana Belediyesi olarak her zaman eğitime katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Turgut “Hepimiz için zorlu geçen bu eğitim öğretim yılında sizlerin eğitiminin aksamaması için çalışmaya, geleceğinizi şekillendirecek sınavlarda yanınızda olmaya ve elimizden gelen desteği sunmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde ihtiyacı olan öğrencilerimize verilmek üzere aldığımız tabletleri milli eğitim müdürlüğümüze teslim ettik. Şimdi de Haymana Belediyesi olarak lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimiz için test kitapları hazırlattık. Bugün dağıttığımız bu kitapların sizlerin başarısında küçücük bir katkısının dahi olması bizleri mutlu edecektir. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.