MADALYALAR TURGUT’TAN

Madalyalar Turgut’tan
Yazdır / Tarih: 2021-08-07

Haymana Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren taekwando kursunda yapılan sınav sonucu bir üst kuşağa geçmeye hak kazanan sporculara başarı sertifikaları ve madalyaları Başkan Turgut tarafından verildi.

Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende bir üst kuşağa geçen 100 öğrenciye Başkan Turgut’un yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İsmail Can, Kadın Kolları Başkanı Ayten Bağcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan da madalya takan diğer isimler oldu.

Turgut “Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyoruz.”

Haymana Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 350’ye yakın sporcunun kurs gördüğünü ve geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini ifade eden Başkan Turgut “Bugün de taekwando branşımızda eğitim gören öğrencilerimizden bir üst kuşağa geçmeye hak kazanan 100 sporcumuza başarı sertifikalarını ve madalyalarını veriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim.” sözünde dediği gibi her birinizin zeki, çevik ve en önemlisi ahlaklı sporcular olmanızı diliyorum. Başarılı ve iyi bir antrenörünüz var. Bizler de elimizden gelen desteği veriyoruz. Çok çalışırsanız bizleri gururlandıracak başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Bu vesileyle bir kez daha sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.