SAKARYA ZAFERİ MANGAL DAĞ MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ PROGRAMINA DAVET

Sakarya Zaferi Mangal Dağ Meşaleli Yürüyüş Programına Davet
Yazdır / Tarih: 2021-08-22

100 yıl önce 23 Ağustos 1921’de Mangaldağı’nda başlayıp İlçemiz sınırlarında 22 gün 22 gece süren Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100 yıl sonraki ilk gününde, o gün yüzlerce şehit vererek savunduğumuz Mangaldağı Şehitliğine meşaleli yürüyüş gerçekleştirip 100. yıl anısına 100 fidan dikecek, şehitlerimiz için dua edeceğiz.
Bu özel günün (23 Ağustos 2021 Pazartesi) akşamında tüm yurttaşlarımızı Mangaldağı Şehitliğine yapacağımız meşaleli yürüyüşe bekliyoruz.
NOT: Haymana İlçe merkezindeki şehitler meydanından saat 17.30’da otobüsler kaldırılacaktır.

Özdemir TURGUT