İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN HAYMANA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

İçişleri Bakanlığı’ndan Haymana Belediyesine Teşekkür
Yazdır / Tarih: 2021-10-01

İçişleri Bakanlığı, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketinin ardından bölgede yaptığı çalışmalar ve yardımlardan ötürü Haymana Belediyesi’ne Teşekkür Belgesi verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı belgede “Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakârca yürüttüğünüz çalışmalarla, afetzede vatandaşlarımıza sunduğunuz maddi-manevi destekle “Ben de Varım!” dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle…” ifadelerine yer verildi.

Sel felaketinin ardından Haymana Belediyesinin hızla bölgeye gönderdiği ekipler yardım ve temizleme çalışmalarına katılmış, Başkan Turgut da selden en çok etkilenen Bozkurt ilçesini ziyaret edip incelemelerde bulunmuştu.

Turgut “İhtiyaç Olduğu Her An Devletimizin-Milletimizin Yanındayız.”

Haymana Belediyesi’nin, gerek ülkemizin yaşadığı Elazığ Depremi, Manavgat orman yangını afetlerinde gerekse sınır ötesinde İdlib’de, Bayırbucak'da yardıma ihtiyacı olan herkese elini uzattığını ifade eden Başkan Turgut “Son olarak Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde de ekiplerimizle sahadaydık... Afet bölgesinde yaptığımız çalışmalar ve yardımlardan ötürü İçişleri Bakanlığımız tarafından teşekkür belgesine layık görüldük. Bu vesileyle özverili çalışmalarından ötürü Belediye personelimiz ile yardımseverlikleri için Haymanalı hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah’tan ülkemize bir daha böyle felaketler yaşatmamasını diliyorum.” dedi.