Tarih: 27.11.2018 11:07
Haymana Belediyesi Konya kültür turları devam ediyor

Haymana Belediyesi, 2 hafta önce Haymanalı bayanlara yönelik düzenlediği Konya turunun yoğun ilgi görmesi ve tura katılamayan kadınların isteği üzerine Konya’ya bir kültür turu daha düzenledi.

2 otobüs 3 rehber 85 Haymanalı

Vatandaşların yine yoğun ilgi gösterdiği Konya gezisine 85 kişi katıldı. 2 otobüs ile Haymana’dan yola çıkan hanımlara 3 rehber eşlik etti.

Konya’da Mevlana Türbesi, Alaeddin Tepesi  ve çarşıyı gezen hanımlar Konya’nın tarihi camilerinde öğlen ve ikindi namazlarını kılDI. Serbest zamanda da alışveriş yapan Haymanalı hanımlar yakınlarına Konya’nın meşhur lezzetlerinden ve hediyelik eşyalarından almayı ihmal etmedi.

Başkan Turgut “Kültür gezilerimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz”

Vatandaşların düzenledikleri gezilere yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Sosyal Belediyecilik anlayışının bir gereği olarak vatandaşlarımızın olabildiğince kültür faaliyetlerinden yararlanmasını istiyoruz. Daha önce Çanakkale gezileri düzenlemiştik bu kez sadece hanımlarımıza özel bir Konya turu düzenledik. Vatandaşlarımız oldukça memnun kaldı. İnşallah bundan sonra da bu tür gezileri devam ettirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Haymanalı kadınlardan Başkan Turgut ve Belediyeye teşekkür

Geziden oldukça memnun kalan Haymanalı kadınlar da bu organizasyon için başta Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.