Tarih: 13.11.2018 11:12
Haymana Belediyesi kültür turları Konya ile devam etti

Haymana Belediyesi’nin düzenlediği kültür turları devam ediyor. Daha önce Haymanalıları Çanakkale’ye götüren Haymana Belediyesi bu kez Haymanalı kadınları Konya’ya götürdü.

5 otobüs 5 rehber 225 Haymanalı

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Konya gezisine 225 kişi katıldı. 5 otobüs ile Haymana’dan yola çıkan hanımlara 5 rehber eşlik etti. Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’un eşi Sema Turgut da geziye katıldı.

Konya’da Mevlana Türbesi, Şems-i Tebrizi Türbesi ve çarşıyı gezen hanımlar Konya’nın tarihi camilerinde öğlen ve ikindi namazlarını kılıp serbest zamanda da alışveriş yapan Haymanalı hanımlar yakınlarına Konya’nın meşhur lezzetlerinden ve hediyelik eşyalarından almayı ihmal etmedi.

Başkan Turgut “Kültür gezilerimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz”

Vatandaşların düzenledikleri gezilere yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Sosyal Belediyecilik anlayışının bir gereği olarak vatandaşlarımızın olabildiğince kültür faaliyetlerinden yararlanmasını istiyoruz. Daha önce Çanakkale gezileri düzenlemiştik bu kez sadece hanımlarımıza özel bir Konya turu düzenledik. Vatandaşlarımız oldukça memnun kaldı. İnşallah bundan sonra da bu tür gezileri devam ettirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Haymanalı kadınlardan Başkan Turgut ve Belediyeye teşekkür

Geziden oldukça memnun kalan Haymanalı kadınlar da bu organizasyon için başta Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.