Tarih: 15.12.2018 20:21
Haymana Belediyesi Ordu’lu Özel Sporcuları ağırladı

Ankara’yı gezmeye gelen Adil Karlıbel Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi ve Ordu Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine mensup öğrencileri, ailelerini ve yöneticilerini ağırladı. 15 Aralık akşam saatlerinde Haymana’ya gelen Ordulu sporcular Cimcime Sultan Termal Tesislerindeki akşam yemeğinin ardından Medrese Kaplıcasına geçti.

Kulüp Başkanı Alan “Başkan Turgut’a teşekkür ediyoruz.”

Ordu Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Nedim Alan “Sahip çıkılması gereken bu gençlerimize kucak açtıkları ve onların sosyalleşmesine katkı sağladıkları için Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Haymana Belediyesine teşekkür ediyoruz.”

Başkan Turgut “Ordulu özel sporcularımızı ağırlamaktan memnuniyet duyduk”

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut da Haymana Belediyesi olarak özel eğitime ve ilgiye ihtiyaç duyan Ordulu sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek  “Özel eğitime ve desteğe ihtiyaç duyan bu gençlerimizin sosyalleşmesine katkıda bulunduğumuz ve onları Kurtuluş Savaşımızın Son Kalesi ve Dünyanın En İyi Termal Suyu’na sahip Haymana’mızda ağırladığımız için memnunuz.” diye konuştu.