Tarih: 29.11.2018 16:53
Haymana Belediyesi’nden çocuklara tiyatro gösterisi

Haymana Belediyesi’nin sosyal kültürel faaliyetleri devam ediyor. Haymanalı kadınlara yönelik Konya gezisi düzenleyen belediye bu kez Ankara Çan Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Külkedisi ve İbiş” adlı oyunu Haymanalı çocuklarla buluşturdu. Tiyatro gösterisinin yanı sıra Sihirbaz Sinbad’da çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Tiyatro gösterisi ve sihirbaz Sinbad’ın şovunu büyük bir heyecan ve merakla izleyen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Haymana Belediyesi Kültür Merkezi’nde 2 seans olarak gerçekleştirilen tiyatro gösterisine ilçe merkezindeki ilkokul öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Gösteriyi çocuklarla birlikte izleyen Başkan Turgut miniklerin neşesine ortak oldu. Haymana Kaymakamı Hüseyin Göktürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya da tiyatro oyununu izledi.

Patlamış mısır ve pamuk şeker de Haymana Belediyesi’nden

Gösterinin ardından çocuklara Haymana Belediyesi tarafından patlamış mısır ve pamuk şekeri de ikram edildi.

Başkan Turgut “Çocukları sevindirmek ayrıca mutlu ediyor”

Haymana Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirten Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemek bizleri daha da mutlu ediyor. Onların o anki mutluluklarını ve gözlerindeki heyecanı görmek dünyalara bedel. Belediye olarak bundan sonra da bu tarz faaliyetlerimiz devam edecek.” diye konuştu.