Tarih: 16.11.2018 14:03
Haymanalı Şampiyondan Başkan Turgut’a ziyaret

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Balkan Gençler Güreş Şampiyonası’nda serbest stilde altın madalya kazanan Haymana Güzelcekaleli güreşçi Efe Sami Ünal Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’u ziyaret etti. Haymana İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Can’ın da hazır bulunduğu ziyarette şampiyon sporcu çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Turgut “Hemşehrimizle gurur duyuyoruz.”

Başkan Turgut da Haymanalı bir sporcunun böylesine önemli bir başarı elde etmesinden gurur duyduklarını belirterek “Efe Sami kardeşimizle bir Haymanalı olarak gurur duyduk. Daha 20 yaşında umuyorum ki bundan sonra daha büyük başarılarını duyacağız. Ülkemizi, milletimizi ve tabii Haymana’mızı mutlu edecek nice madalyalar kazanacağına inanıyoruz.” dedi.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut görüşmenin ardından şampiyon güreşçi Efe Sami Ünal’a başarılarından dolayı altın hediye etti.