Tarih: 04.01.2017 11:28
Karla Mücadele Mahallelerde Devam Ediyor

Haymana Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları merkez mahallelerin dışındaki mahallelerde de sürüyor.

Haymana Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Karahoca, Kızılkoyunlu, Karasüleymanlı, Çalış, Sinanlı, Yurtbeyli, Yaprakbayır, Yenice, Ataköy, Bumsuz, Yukarısebil, Çeltikli, Baltalin, Balçıkhisar, Katrancı, Yergömü, Yeşilköy, Kutluhan, Aktepe, İncirli, Altıpınar, Sazağası, Güzelcekale, Durupınar, Şerefligökgöz ve Gültepe mahallelerinde kardan kapanan yolları kepçeyle açtı.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut yaptığı açıklamada “Karla mücadele çalışmalarımız sadece Haymana merkezdeki mahalleler sınırlı değil.  Diğer mahallelerimizde de karla mücadele çalışmaları yapıldı.” dedi.