KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
Yazdır / Tarih: 2020-07-30

Birlik beraberliğimizin daim olduğu,  sevdiklerimizle doya doya kucaklaşabileceğimiz; sağlıklı, huzurlu ve bereketli nice bayramlar diliyor, tüm İslam âleminin ve milletimizin Kurban Bayramını kutluyorum.
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 virüsü nedeniyle bu bayramı da biraz buruk biraz mesafeli kutlayacağız. Sevdiklerimizin ve hepimizin sağlığı için lütfen maske ve sosyal mesafe kuralına uymaya özen gösterelim.
Hayırlı Bayramlar!
Özdemir TURGUT