15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Yazdır / Tarih: 2020-07-16

Bugün, milletimizin Malazgirt’te, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bu toprakların ilelebet Türk Milletinin olduğunu hain FETÖ’cü darbecilere ve tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği 15 Temmuz Destanının yıl dönümü.
O gece, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve önderliğinde, vatanımızı, milletimizi ve devletimizi korumak için meydanlara çıkıp, göğsünü tanklara siper edip, bu uğurda şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize ise saygılarımı sunuyor, sağlıklı ömürler diliyorum.

Özdemir TURGUT