ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAPLARINA KAVUŞTU

Öğrencilerimiz Kitaplarına Kavuştu
Yazdır / Tarih: 2021-10-30

Geçtiğimiz günlerde Haymana Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında,eğitimin tüm kademeleri düzeyinde materyal temini, Haymana’nın tarihi ve kültürel mirasını tanıtacak geziler, lise son sınıflar için üniversite tanıtım gezileri ve merkezi sınavlara hazırlık kaynaklarının sağlanmasının da yer aldığı bir destek programının yer aldığı bir protokol imzalanmıştı.
Protokolün maddeleri arasında yer alan “Tüm Dersler kitapları ile Soru Bankası kitaplarından oluşan yardımcı kaynak kitaplar Haymana Belediyesi tarafından temin edilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek.” maddesi kapsamında hazırlanan kitaplar Belediye tarafından dağıtılmaya başlandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya ile Mahmut Hilmi Doğan İlkokulu’nu ziyaret eden Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut öğrencilere kaynak kitapları dağıttı.
Turgut “Başarınız İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz.”
Öğrencilerle sohbet eden Başkan Turgut onların başarısının Haymana’nın başarısı olduğunu belirterek “Haymana’mızın kalkınmasının gelişmesinin eğitimli, nitelikli bireyler yetiştirmekten geçtiğinin bilicindeyiz. Sizlerin akademik anlamda başarılı olması ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayacak. Bu amaçla Belediye olarak imkânlar ölçüsünde sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bu amaçla çok kapsamlı bir protokol imzaladık. Bugün dağıttığımız test kitapları ve soru bankalarının yanı sıra eğitimin her kademesindeki öğrencimize çeşitli alanlarda desteklerimiz olacak. Destek bizden başarı sizden.”diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya’da “Haymana Belediye Başkanımız Sayın Özdemir Turgut’a ve emeği geçenlere eğitim ve öğretime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu kitaplar  öğrencilerimize ciddi bir katkı sunacaktır.” dedi.