HAYMANA YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA

Haymana Yöresel Ürünler Fuarında
Yazdır / Tarih: 2021-10-31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Başkent Millet Bahçesindeki Yöresel Ürün Fuarında Haymana da yer aldı.

Ankara’daki ilçe belediyelerin katıldığı fuarda Haymana standı Belediye, Halk Eğitim Merkezi ve Yeşilyurt Kadın Kooperatifinden oluştu.
Belediye’nin Haymana kaplıcalarını tanıttığı ve 4 gün süren fuarda Halk Eğitim Merkezindeki Kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini sergilerken Yeşilyurtlu Kadınlar doğal ve lezzetli ürünlerini ziyaretçilere sundu.
Önemli İsimler Haymana Standında
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak, AK Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Hacı Turan,  Zeynep Yıldız, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran gibi birçok önemli isim ve vatandaşlar ziyaret etti.
Turgut “Haymana’mızı Her Platformda Tanıtmaya Devam Ediyoruz.”
Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Haymana standını ziyaret eden Başkan Turgut Haymana’nın tanıtımına büyük önem verdiklerini ifade ederek “Göreve geldiğimizden beri Haymana’mızı her platformda tanıtmaya önem verdik. Bu kapsamda gerek yurt dışında gerekse yurt içinde çok önemli fuarlara katıldık. Son olarak, Ankara’mızın yeni değeri Başkent Millet Bahçesindeki fuarda da yerimizi aldık. Termal Suyumuzu tanıtmanın yanı sıra Halk Eğitim Merkezi ve Yeşilyurt Kadın Kooperatifindeki kadınlarımızda el emeği ürünlerini sergileyip Haymana’mızı tanıttı.” dedi.