GENÇLERE HAYMANA’YI TANITTIK

Gençlere Haymana’yı Tanıttık
Yazdır / Tarih: 2021-11-26

Gençlere Haymana’yı Tanıttık

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Başkent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik düzenlediği “Tam Bana Göre Festival”’e Haymana Belediyesi de katıldı.

Gençlerin doyasıya eğlendiği belediyelerin ise faaliyetlerini anlattığı festivalde konser, tiyatro, söyleşi, atölyeler, spor müsabakaları, Dj performans, YouTuber buluşmaları, hediyeler, çekilişler ve daha birçok etkinlik gerçekleştirildi.
Haymana Belediyesi festivalde Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençlere Haymana’nın tarihini, kültürünü ve “Dünyanın En İyi Termal Suyu” olarak tescillenen kaplıcalarını tanıttı.

Turgut “Festival Farklı Bir Deneyim Oldu”

Göreve geldiklerinden beri yerli ve yabancı birçok fuarda Haymana’yı tanıttıklarını ifade eden Başkan Turgut, Gençlik Festivalinin ise farklı bir deneyim olduğunu belirterek “Katıldığımız fuarlardan farklı olarak burada doğrudan gençlerimize ulaştık. Onlara Haymana’mızı tanıtmanın yanı sıra katılan diğer belediyelerin proje ve çalışmalarına bakıp yararlı fikirler edindik. Şu an gençlere yönelik sportif faaliyetlerimiz daha ön planda. Ancak inşaatı devam eden Gençlik Merkezimizin tamamlanmasıyla çalışmalarımızı gençlerimizin kültürel, sosyal ve bilimsel faaliyetlerde de bulunacağı projelerle çeşitlendireceğiz.” dedi.
16-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen ve 115 Belediye Başkanı’nın katıldığı festivalde Haymana standını milletvekilleri ve festivale katılan il ve ilçe belediye başkanları başta olmak üzere birçok isim ziyaret etti. Ziyaretçilere anahtarlık, yöresel ürünler, sabun kalemlik ve ilçemizi tanıtan broşürler hediye edildi.