Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Belediyesi’ne Araba Hediye Etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Belediyesi’ne Araba Hediye Etti

6 Kasım 2014

Ankara Büyükşehir Belediyesi; 16 ilçe belediyesine birer adet 2015 model Toyota Corolla marka binek araba hediye etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası önünde araçların teslimi için düzenlenen törende konuşan Başkan Melih GÖKÇEK; “İlçe belediye başkanlarımızla birlikte Ankara’mızı çok daha güzel hale getireceğiz. Ankara’mız artık büyüdü, nüfusu 5 milyonu aştı. 5 milyon 40 bini bulduk ve her sene ortalama 80 bin kişi göç alıyoruz. Dolayısıyla bu büyüme devam ederken ihtiyaçlarda devam ediyor. İstiyoruz ki Büyükşehir’de bulunan her şey ilçelerimizde de bulunsun. Şunu kabul etmek gerekir ki ekonomik açıdan Türkiye’de belediyelerin ciddi anlamda sıkıntıları var. Bu sıkıntıları aşmak için de ilçelerle işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Belediye Başkanları arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde şunu tespit ettik. Gerçekten ilçe belediye başkanı arkadaşlarımızın binek araçları 5 senelik, 10 senelik. Elbette bu Ankara’ya yakışmazdı. Tüm arkadaşlarımızın araçlarını yenileyelim istedik. Önümüzdeki 5 sene içerisinde kendileri gerçekten layık oldukları makamlarda otursunlar. Bu nedenle parti ayrımı gözetmeksizin 16 ilçemize Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak araç aldık. Cenabı Allah’tan; kazasız, dertsiz ve hayırlı hizmetleri yapmak için bu araçlara binmelerini niyaz ediyorum.” dedi.

Konuşmalarının ardından Başkan GÖKÇEK’ten arabayı teslim alan Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; kendileri ve ilçe sakinleri adına teşekkürlerini bildirdi.