Asfalt Atılmaya Başlandı

Asfalt Atılmaya Başlandı

23 Temmuz 2014

Göreve geldikten sonra hizmet atağına başlayan Ankara Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı Haymana Temsilcisi Bediha KADIOĞLU ilçemizde sıcak asfalt seferberliği başlattı. Pancar yolu, hastane yolu, tır yolu, ticaret borsası yolu ve tır yolunu Polatlı’ya bağlayan yolların Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, sıcak asfalt dökülme çalışmalarına hız verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezinde yaklaşık 10 km’lik sıcak asfalt çalışması başlatarak, önemli bir yatırıma imza atmaya başladı. Gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Fen İşleri Haymana Bölge Şefi Bediha KADIOĞLU Haymana ilçe merkezinde tadilat ve tamirat çalışmalarının devam ettiğini, 33 mahallede büz atılma işlemlerinin tamamlandığını, hedeflerinin 77 mahalleye ulaşmak olduğunu söyledi. Şu ana kadar Söğüttepe, Karasüleymanlı, Gültepe, Çayraz, Yeniköy tarım yollarını açtıklarını; muhtarlarımızın başvuruları halinde bu çalışmaların tüm mahallelere yayılacağını dile getirdi. Durupınar Mahallesi’ne asfalt kırığı döktüklerini, 6 mahallede daha asfalt kırığı döküm işlemlerinin devam ettiğini belirtti. Ankara Büyükşehir Fen İşleri Dair Başkanı Sayın Vedat ÜÇPINARLAR’ın Haymana’ya olan bu hizmet atağına büyük destek verdiğini bunun da kendisine ve çalışma arkadaşlarına büyük motive sağladığı anlattı. Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’unda göreve başladıkları andan itibaren bu tür çalışmalarda kendilerine destek verdiklerini, bundan dolayı da kendilerine teşekkür ettiklerini, bu çalışmalardan Sayın TURGUT’un da büyük sevinç duyduğunu söyledi. Belediye Başkanının bu sıcak ilgisinin ve çalışmaları dikkatle izlemelerinden memnun kaldıklarını bir kez daha vurgulayan KADIOĞLU Haymana’ya hizmet atağının büyük hızla süreceğini belirtti.