Bala Belediye Başkanı İbrahim GÜRBÜZ’den Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’a Anlamlı Ziyaret

10 Temmuz 2014

Bala Belediye Başkanı İbrahim GÜRBÜZ, Balalılar Derneği Başkanı Cumhur ACAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’u makamında ziyaret etti.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Bala Belediye Başkanı İbrahim GÜRBÜZ, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’u tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi. Makamında misafirlerini ağırlayan Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bala Belediye Başkanı İbrahim GÜRBÜZ ve beraberindeki heyete Teşekkür etti. Haymana’nın hak ettiği yerde olmadığını, marka şehir olma hedefine Termal Turizmi dünyaya tanıtarak ulaşacaklarını belirtti. Kısa sürede Haymana’da  huzur ve güvenin arttığına dikkat çekti.