Başkan Turgut Öğrencilere Masa Tenisi Masası Hediye Etti

Başkan Turgut Öğrencilere Masa Tenisi Masası Hediye Etti

24 Nisan 2015

Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; Demirözü İlkokulunu ziyaret ederek söz verdiği masa tenisi masasını öğrencilere hediye etti. Başkan TURGUT’u okul bahçesinde coşkuyla karşılayan öğrenciler kolonya ve şeker ikram ettiler. Okullarına yeni bir spor dalının eklenmesinden büyük mutluluk duyan öğrenciler, Başkan TURGUT ile birlikte masa tenisini oynadılar.

Çocuklara yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu söyleyen Başkan TURGUT; “Onların en güzel şekilde yetişmesi için tüm gücümüzle hep birlikte çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri eğitim yatırımlarına devam ediyoruz. Başarılı öğrencilerimizi ödüllendirerek onların başarılarını takdir ediyor, daha büyük başarılar sağlamaları için önlerini açıyoruz.” dedi.