Belediye Başkanları Birliğinden Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’a Hayırlı Olsun Ziyareti

10 Temmuz 2014

Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’a, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkanlığını Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı ve Amasya Eski Belediye Başkanı İsmet ÖZARSLAN’ın yaptığı Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Haymana’ya gelerek, Özdemir TURGUT’u makamında ziyaret ettiler ve derneklerine üye yaptılar. Daha sonra Cimcime Otel’de ziyarete gelen heyetle birlikte yemekte buluşan Özdemir TURGUT, deneyimlerini, birikimlerini aktaran eski belediye başkanlarını dikkatle dinledi. Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim ÇAKIR, Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin ERER, Gölbaşı Eski Belediye Başkanı Abdülnasır HAŞLAK, Beypazarı Eski Belediye Başkanı İbrahim DEMİR, Ayaş Belediye Başkanı Alaettin SÜER görüşlerini dile getirdiler. Birlik üyeleri Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.