Evlatlarımız Geleceğimizin Teminatadır

Evlatlarımız Geleceğimizin Teminatadır

24 Nisan 2015

Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kaleli Yakan Top Turnuvası”nda birinci olan Haymana Bahçecik Ortaokulu takımı öğrencilerine Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT tarafından eşofman takımı ve spor ayakkabısı hediye edildi.

Haymana Bahçecik Ortaokulu Müdürü Fidan AYKUT’u makamında ziyaret eden Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Haymana Belediye Başkan Yardımcısı Sevil BALCI ATAK ve Haymana Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZTAŞ; okulun ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldılar. Daha sonra öğretmenlerle sohbet eden Başkan TURGUT; ”Evlatlarımız geleceğimizin teminatıdır. Onlara yapacağımız yatırım yarınlarımıza yapacağımız yatırımdır.’’ dedi.

Okul bahçesine asfalt atılmasını, basketbol ve voleybol oyun alanlarının yapılmasını isteyen öğretmenler Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’a ulaşım konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.