Geleneksel 9. Balçıkhisar Kutludoğum Haftası Yoğun İlgi Gördü

Geleneksel 9. Balçıkhisar Kutludoğum Haftası Yoğun İlgi Gördü

25 Nisan 2015

Haymana Balçıkhisar Mahallesinde Geleneksel Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin 9. su Haymana Balçıkhisar Mahallesi Sosyal Tesislerde Yapıldı.Bu yılki kutlamalara siyasiler damgasını vurdu. Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN ,Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, CHP Ankara Milletvekili Bülent KUŞOĞLU, HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya ÖNDER , HDP Ankara İl Başkanı Lokman ERGÜL, Haymana AK Parti İlçe Başkanı, Rüstem KANDEMİR , CHP İlçe Başkanı Fazlı ÇINAR, HDP İlçe Başkanı Fevzi ÜNAL ,AK Parti İlçe Yöneticileri ,Haymana Belediyesi Belediye Meclis Üyeleri Mehmet AYTAÇ, İrfan KUTSAL,Süleyman KOÇ, Talip KAPICI, Mehmet YILDIRIM, etkinliğin düzenleyicilerinden; Balçıkhisar Eski Belediye Başkanı Hacı ÖZKAN, Yenice Eski Belediye Başkanı Menderes BOSTANCI, Balçıkhisar Eski Belediye Başkanı Kazım ERGEN ,Haymana Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZTAŞ, Haymana Ziraat Odası Başkanı Halil İbrahim BALIKÇI,Haymana İlçe Müftüsü Ahmet DANIŞMAN,İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver YURTTAŞ, İlçe Tarım Müdürü Hamza SAPAN,Esnaf Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı Mehmet KÖSE, İlçe Esnaf Odaları Başkanı Ali SIVACI,BOTAŞ Güvenlik Müdürü Cihangir YÜKSEL,Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulkadir BEŞKAYA, Esnaf Derneği Başkanı Rasim KOYUNCU, Haymana Dernekler Federasyonu Av. Murat ÇELEBİ,Etimesgut Haymanalılar Derneği Başkanı Suat DİNÇ, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’ un eşi Sema TURGUT Belediye Birim Müdürleri;Suzan ERKAYA,İbrahim KOMSUOĞLU, Mahmut YURDAKUL, Salim OSANMAZ,H.İbrahim UÇAK ve köy muhtarları katılımda bulundular.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik Mevlana İlahi Grubunun programı ile süren .Kutlu Doğum Haftası Semah gösterisi ve Peygamber efendimiz Hz. Muhammet'in (s.a.v) doğumunun 1444. yılı münasebetiyle peygamberimizi öven şiirlerle devam etti.Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde konuşma yapan Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN ,Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT ve Haymana İlçe Müftüsü Ahmet DANIŞMAN günün mana ve önemini içeren konuşmalar yaptı.Gülsuyu, mevlana şekeri ve gül sunumu ile başlayan etkinlik dualar eşliğinde konuklara yemek ikramıyla sonra sona erdi.