Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut Kazan Belediyesini Ziyaret Etti

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut Kazan Belediyesini Ziyaret Etti

6 Kasım 2014

Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; Kazan Belediye Başkanı Lokman ERTÜRK’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Haymana Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet ÖZTAŞ ve İbrahim KOMSUOĞLU’da katıldılar. Kazan Belediyesinin birimlerini ziyaret eden Başkan TURGUT, özellikle Mavi Masa çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan YAZICI ile pazar yerini, KAGEM’i ve sosyal tesisleri gezen Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; Kazan Belediye Başkanı Lokman ERTÜRK’ü hac dönüşü ziyaret ettiğini belirtti.

Ziyaretteki ilgiden çok memnun kalan Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; “ Lokman Başkanı tanıyoruz, seviyoruz. Çok becerikli, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Hükümet ile çok iyi diyaloglar içerisinde, inanıyorum ki Kazan’a çok büyük hizmetler verdi. Lokman Başkanımız Kazan’ı Kazan yaptı. İnşallah bir Kazan daha yapacak, üç Kazan daha yapacak, bunun bilincindeyiz. Biz gördüklerimizi çok beğendik. Tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.