Haymana Belediye Spor U19 Takımı Şampiyonluk İpini Göğüslüyor

Haymana Belediye Spor U19 Takımı Şampiyonluk İpini Göğüslüyor

24 Nisan 2015

Haymana Belediye Spor U19 Takımı, en yakın rakiplerine 10 puan fark attı. Attığı gol sayısını da 50’ye çıkardı. Her hafta rakiplerine gol yağdıran Haymana Belediye Spor düzineden aşağı gol atmıyor.

Geçen haftalarda Etlik Gücü  ile oynadıkları karşılaşmayı  bir düzine gol ile taçlandıran U19 takımı, oynadıkları oyunla da herkesi mest ettiler. Namağlup ve berabere kalmadan  açık farkla  liderliği sürdüren  U19 takımı puanını da 24’e yükseltti. Adım adım şampiyonluğa koşan takımın bu performansı başta Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT olmak üzere, Kulüp Başkanı Atilla SÜSLÜ ile Teknik Sorumlu  Erkan ÖZTÜRK’ü memnun ediyor.

U19 Ligi 4. Grubunda mücadele eden Haymana Belediye Spor, ilk yarıyı lider bitirmenin ötesinde  U-19 liginde bulunan 45 takım arasında en çok gol atarak en iyi averaja sahip takım oldu.