Haymana Belediyesi

HAYMANA BELEDİYESİ 1.YIL HALK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPIYOR  

Geri

HAYMANA BELEDİYESİ 1.YIL HALK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPIYOR  

22 Nisan 2015

 

Haymana Belediyesi ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik, çevre ve alt yapı gibi sorunlarının çözümüne yönelik halkı bilgilendirme toplantı düzenliyor. 27 Nisan 2015 Pazartesi saat:10.30 da Haymana Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak toplantıya tüm Haymana Halkı davet edilecek.

7.Nisan 2014 tarihinde göreve gelen Haymana Bağımsız Belediye Başkanı Özdemir TURGUT,  2014 Faaliyet raporu ve 2015 yılı uygulanacak olan projeler hakkında bilgilendirecek.

Başkan TURGUT; yapılacak olan çalışmalar ile Haymana’yı hak ettiği konuma getireceklerini söyledi.

Amaçlarının belediyenin yaptığı çalışmaları vatandaşlara anlatmak ve onların görüşünü  almak olduğunu ifade eden Başkan TURGUT ‘bundan 1 yıl önce şevkle, heyecanla başladığımız hizmetleri, önümüzdeki dönemde de artırarak devam ettireceğiz. Belediye olarak ilçemizde ne yaptık, neler yapacağız. Bu tür bilgilendirme toplantılarının bundan böyle iki, üç ayda bir böyle toplantılar yapmak istiyoruz. Bizim amacımız sizlere ve Haymana halkına hizmet ederek, ilçemizi hak ettiği, en güzel yere getirmektir. Termal Turizm  Merkezi Haymana, Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı ile büyük anlam kazandı. Bizler geleceğe dönük projeler hazırlıyoruz ve ilçemizde gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.