Haymana Belediyesi Hizmet İçi Kursları Başlattı

Haymana Belediyesi Hizmet İçi Kursları Başlattı

10 Temmuz 2014

Haymana Belediye başkanlığının yönetici ve personel kadrolarına yönelik başlattığı hizmet içi eğitim programının ilki tamamlandı

4 gün süren eğitimin programının her bölümüne katılan Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; kursun son günü eğitimden edindiği notları katılımcı personeli ile paylaştı. Belediye işleyişine edindikleri bilgilerin, çok büyük katkısı olacağını belirten TURGUT ‘Eğitim programlarına devam edeceklerini söyledi.Eğitimci Ferda Çakmaklıoğlu’na teşekkürlerini ifade etmek için bir plaket veren TURGUT, Sadece belediye çalışanlarına değil, termal merkezi olan Haymana’nın termal tesislerinde çalışan tüm personeline de eğitim programlarını başlatacaklarını ifade etti.Dünyada şifalı sular sıralamasında ilk üç sırada yer alan Haymana’nın kaynak suyunun yeterince tanıtılamadığını ne yazık ki termal tesislerde hizmet alansında büyük yanlışlar olduğunu kaydeden Haymana’nın  çiçeği burnunda Belediye Başkanı TURGUT, bütün eksiklikleri eğitim yoluyla aşacağımıza inanıyorum. Hedefimiz Haymana’nın zenginliklerini tüm dünyayla paylaşırken bölgemizi çağdaş ve medeni unsurlar üzerine oturtulmak. Göreve geldiğimiz günden beri tespit ettiğimiz en büyük eksikli eğitimli ve donanımlı personeldi. Eğitim şart diyerek çıktığımız yolun ilk km aştık daha yolumuz çok uzun” dedi.