Haymana Belediyesi Kültür Merkezi Kiralama Bedelleri Yeniden Belirlendi

Haymana Belediyesi Kültür Merkezi Kiralama Bedelleri Yeniden Belirlendi

24 Nisan 2015

Haymana Belediye Meclisi aldığı kararla, belediye kültür merkezinin etkinlikleri için kira yoluyla kullanım şartlarına ilişkin olarak Hukuk, Tarifeler, İnceleme  Komisyonu ile Turizm ve Çevre Komisyonun kararları doğrultusunda 09.05.2014 tarih ve 2014/41 sayılı Belediye Meclisinin daha önce almış olduğu Meclis kararı ile Kültür Merkezinin(boş salon olarak); düğün, nişan vb. merasimleri için 1000 tl. olan kira bedelinin 1.500 tl’ye çıkarılmasına, Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklerin toplantı, konferans vb. merasimleri için 350.00 olan kira bedelinin 500.00 tl’ye çıkarılmasına, siyasi partilerin kongre, toplantı vb. merasimlerinde kira bedeli olarak 1.500.00 alınmasına, resmi kurumlardan talep olması halinde ise; ücret alınmaması Belediye Meclis Üyelerinin oybirliği ile karar verildi.