Haymana’nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Haymana’nın Sorunları Masaya Yatırıldı

11 Kasım 2014

Haymana Cimcime Sultan Termal Otelde yapılan toplantıda Haymana’nın sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa SARIGÜL, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanı Abdullah Taha YILDIRIM ve ilgili şube müdürleri ile Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Ankara Büyükşehir Belediyesi Bölge Temsilcisi Bediha KADIOĞLU, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Oğuz YÜCEL ve İsmail CAN, AK Parti İlçe Başkanı İlyas BÜYÜKKARA, İlçe Tarım Müdürü Hamza SAPAR, Haymana Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet ÖZTAŞ ve İbrahim KOMSUOĞLU katıldılar.

Tarım ve hayvancılık ilçesi olan Haymana’da Büyükşehir Belediyesi olarak neler yapılabilir?  Sorusuna yanıt arandı. Haymana’nın tarihi ve kültürel yapısı ile ilgili yapılacak ortak çalışmalar üzerinde duruldu.