16 Ağustos 2024

İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Haymana Belediyesi, merkez ve dış mahallelerde vatandaşların sağlığını korumak ve çeşitli bulaşıcı hastalıkların çoğalmasını önlemek amacıyla vektörle mücadele ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Haymana Belediyesi, yaz aylarında artış gösteren ve halk sağlığını önemli ölçüde etkileyen sinek, sivrisinek ve karasinek gibi haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.  Özellikle yaz mevsiminde ortaya çıkabilecek sivrisinek ile üreyen hastalıkların önlenmesi açısından çalışmalara hız verildi.

İlçe genelindeki cadde, sokakların yanı sıra park- bahçe ve çöp alanları titizlikle ilaçlanarak vatandaşların huzur içinde vakit geçirmelerini sağlayan Haymana Belediyesi ekipleri, dış mahallelerde de cadde, sokakların yanı sıra sineklerin yoğun olduğu ahırlarda da ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezinde ve dış mahallelerdeki ilaçlama çalışmaları, Haymana Belediyesi ekipleri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucunda devam edecek.