Haymana Belediyesi

Kaldırımsız Sokak Kalmayacak

Geri

Kaldırımsız Sokak Kalmayacak

13 Ağustos 2024

Yaz sezonuyla birlikte altyapı çalışmalarına hız veren Haymana Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında kaldırım, bordür ve kilit taşı çalışmalarını sürdürüyor.

Haymana Belediyesi, kendi bünyesinde oluşturduğu kilit taşı ekibi ile ilçe merkezi ve dış mahallelerde altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sezon sonuna kadar birçok önemli noktada altyapı sorunlarını gidermeyi hedefleyen Haymana Belediyesi bu doğrultuda çalışmalara başladı. İlçe merkezinde kaldırımsız sokak bırakmamayı amaçlayan belediye ekipleri il etapta Medrese Mahallesinde yol genişletme ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştirdi.

Koç “Haymana’da Kaldırımsız Sokak Kalmayacak”

Kurdukları ekiplerle altyapı çalışmalarına hız verdiklerini ve en önemli hedeflerinden birinin kaldırımsız sokak bırakmamak olduğunu ifade eden Başkan Koç “Başkent ilçesi ve turizm kenti olan Haymana’da kaldırımı olmayan sokaklarımız var. Bu sorunu çözeceğiz. Medrese mahallemizde çalışmalara başladık. İlçe merkezindeki diğer mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek. Haymana’da kaldırımsız sokak kalmayacak. Bunun yanı sıra dış mahallelerimizde de bordür, kilit taş ve diğer alt yapı faaliyetlerimiz ile temizlik çalışmalarımız sürüyor. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz kilit taşı ekibiyle bu çalışmaları yapıyoruz. İlçemizin çehresini el birliğiyle değiştireceğiz.” dedi.