Sakarya Zaferi ve Haymana Sempozyumu ile Kurtuluş Şenlikleri

Sakarya Zaferi ve Haymana Sempozyumu ile Kurtuluş Şenlikleri

23 Eylül 2014

11 - 12 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Sakarya Zaferi ve Haymana Sempozyumu ile Kurtuluş Şenliklerine katılarak bizleri onurlandıran; Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN’a, Ankara Milletvekili Levent GÖK’e, Haymana Garnizon Komutanı Ömer SEYHAN’a, Türk Parlementerler Birliği Onursal Başkanı Hasan KORKMAZCAN’a, Avustralya Ankara Büyükelçisi James LARSEN’e, Ankara Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Berahattin ALBAYRAK’a, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuğgeneral Sait BAĞCI’ya, Konya Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan ÇEKER’e, Gazeteci - Yazar Abbas GÜÇLÜ’ye, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer ÖZKAN’a, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Temuçin F. ERTAN’a, Avustralya Melbourne Eski Konsolosu Vahit ÖZDEMİR’e, Haymana Meslek Yüksekokulu Müdüresi Prof. Dr. Deniz EVCİK’e, Ankara Ticaret Odası Alışveriş Festivali Düzenleme Komitesi Başkanı Yüksel TAVŞAN’a, Gazeteci - Yazar Mehmet AKYOL’a,Haymana Eski Belediye Başkanı Mustafa NAMAL’a, akademisyenlere, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticilerine, oda başkanlarına, belediye meclis üyelerine, muhtarlara, bürokratlara ve tüm halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.