Haymana Belediyesi

Uçurtmalar Zafer İçin Uçtu

Geri

Uçurtmalar Zafer İçin Uçtu

10 Eylül 2024

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitlerini Anma/Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uçurtma Şenliğine her yaştan Haymanalı yoğun ilgi gösterdi.

Adnan Sevinç Standında gerçekleştirilen etkinliğe havanın da güzel olmasıyla her yaştan Haymanalı yoğun ilgi gösterdi.  Haymana Belediyesince dağıtılan uçurtmaların yanı sıra oyun grupları, animasyon gösterileri, yüz boyama aktiviteleri ve pamuk şeker, patlamış mısır ve macun şeker gibi ikramlarla çocuklar gün boyu eğlenceli anlar yaşadı.

Çocuklar Kadar Yetişkinler de Eğlendi

Haymana Belediyesi Uçurtma Şenliğinde çocuklar kadar yetişkinler de eğlendi. Çocuklarıyla uçurtma uçuran anne- babalar etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalara da katılıp adeta çocukluklarını tekrar yaşadı.

Koç “Her Şey Çocuklarımızın Mutluluğu İçin”

Yaz boyunca çocuklar için birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Koç “Okullar açılmadan önce onlar için bir kez daha güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Çocuklarımızın mutluluğu, yüzlerindeki tebessümü bizlerin en büyük mutluluk kaynağı… Haymana Belediyesi olarak bu tarz etkinlikleri başta çocuklarımız ve hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.