103. Yıl Etkinlikleri

103. Yıl Etkinlikleri

1-) Ulusal Basın Toplantısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Belediye Başkanımız Levent Koç ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile Ankara Kent Konseyinde yapılan basın toplantısı ile Sakarya Meydan Muharebesi 103. Yıl Etkinlikleri kapsamında tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2-) Anıtkabir Ziyareti

Belediye Başkanımız Levent Koç, Sakarya Meydan Muharebesi 103. yıl dönümü programlarının açılışını, Ankara B.B. Başkanımız Mansur Yavaş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve vatandaşlarımızla Anıtkabir'i ziyaret ederek başlattı.

3-) Çocuk Şenliği

Cimcime Meydanında gerçekleştirdiğimiz Çocuk Şenliği ve Çocuk Tiyatrosu etkinliklerimizle miniklerimize güzel anlar yaşattık...

4-) Fotoğraf Sergisi

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi Anma ve Kutlama etkinlikleri kapsamında Kızılay Metro Sanat Galerisinde "Haymana" temalı fotoğraf sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

5-) Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan’ı Anma Programı ve Şehitler İçin Hayır Yemeği

Giresun, İstanbul ve Tirebolu'dan gelen birçok dernek temsilcisi ile birlikte yüzlerce Giresunlu ve İlçemiz protokolü, siyasi parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyelerimiz, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve hemşehrimizin katılımıyla anma programı gerçekleştirdik ve ardından Mangal Dağı şehitliğinde mevlid programı düzenlendi.

6-) Zafer Yürüyüşü

Hemşerilerimiz ile birlikte atlı, meşaleli ve bando eşliğinde Cimcime Meydanına kadar elimizde bayraklar dilimizde marşlar ile zafer yürüyüşü gerçekleştirdik.

7-) Belgesel Gösterimi

Sakarya Meydan Muharebesi destanının 103. yılında hazırladığımız "Bir Ulusun Ölüm Kalım Destanı" adlı belgeselimizi hemşehrilerimizin beğenisine sunduk.

8-) Mevlid-i Şerif Programı

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferini ve Şehitlerini Anma ve Kutlama Etkinlikleri kapsamında Merkez camilerimizde mevlid programı düzenlendi.

9-) Uçurtma Şenliği

Adnan Sevinç Stadında düzenlediğimiz “Uçurtma Şenliği” etkinliğinde hem çocuklarımız hem de içindeki çocuğu yitirmemiş büyüklerimiz eğlenceli bir gün geçirdi.

10-) Gökhan Tepe Konseri

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferini ve Şehitlerini Anma ve Kutlama Etkinliklerimiz Cimcime Meydanında düzenlenen Gökhan Tepe konseriyle sona erdi.